Lvi-teknikon/-insinöörin virka


Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.
 
Ylöjärven kaupungin Tekniikka- ja ympäristöosastolle julistetaan haettavaksi
 
Lvi- teknikon/ -insinöörin virka
 
1.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
Tehtävä:
Viran tehtäviin kuuluvat kaupungin toimitilat-vastuualueen lvi-asiantuntijan ja lvi-tarkastajan tehtävät. Tarkempi tehtävänkuva määritellään valittavan osaamisen perusteella.
 
Edellytämme:
Viran kelpoisuusvaatimuksena on alimman korkea-asteen lvi- tai konetekniikan opintosuunnalla suoritettu tai vastaava aikaisempi teknikon tutkinto sekä käytännön kokemusta lvi-suunnittelusta, valvonnasta tai työnjohtotehtävistä. Työn hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, sosiaalisia taitoja sekä ajokorttia.
 
Arvostamme:
Arvostamme kokemusta lvi-valvojan ja suunnittelijan tehtävistä. Viran hoitamisessa arvostamme hyvää kirjallista ja suullista osaamista sekä kykyä toimia erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.
 
Yhteystiedot:
Rakennuspäällikkö Jukka Nurmi p.050 466 5860, jukka.nurmi@ylojarvi.fi tai rakennustarkastaja Petri Mäki p. 050 385 1815, petri.maki@ylojarvi.fi.
 
Muut tiedot:
Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
 
Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi, Työavain 140532
 
Hakuaika päättyy 2.6.2017 klo 15:00

Lähettäjä: Tekniikka- ja ympäristöosasto
Julkaistu: 18.05.2017 10.11


Lisätietoja Ylöjärven kaupungin kirjaamo


Käyntiosoite arkisin klo 9:00 - 15:00 Kuruntie 14
sähköposti: kirjaamo@ylojarvi.fi