Työpaikkailmoitus: Lupa-arkkitehti

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Hakuaikaa jatketaan 6.10.2017 klo 15:00 saakka. Aikaisemmat hakemukset otetaan haussa huomioon.

Lupa-arkkitehti

Työn kuvaus

Etsimme ryhmäämme innokasta, aktiivista ja ryhmätyöskentelyyn kykenevää

LUPA-ARKKITEHTIA

Lupa-arkkitehti (virka) toimii rakennusvalvonnan tehtäväalueella Tekniikka ja ympäristö -osastolla. Lupa-arkkitehdin pääasiallisena tehtävänä on rakennuslupahankkeiden valmistelu, suunnittelun ohjaus ja neuvonta sekä rakennusvalvonnan, rakennetun ympäristön ja kaupunkikuvalliset ohjaus- ja neuvontatehtävät. Virka on vakituinen.

Edellytämme

Kelpoisuusehtona on arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnittelusta. Työ vaatii vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Arvostamme

Kuntasektorin tunteminen, käytössämme olevan Facta-ohjelmiston ja Lupapiste.fi -palvelun tuntemus sekä aiempi kokemus vastaavantyyppisten tehtävien hoitamisesta katsotaan eduksi.

Muut tiedot

Palkkauksessa noudatetaan kaupungin yleistä palkkaustasoa. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Liitä mukaan ansioluettelosi.

Yhteystiedot

Rakennustarkastaja Petri Mäki p. 050 385 1815 ja
kaupunginarkkitehti Timo Rysä p. 040 133 4800, sähköposti etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Hakemus tulee toimittaa Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi, Työavain 149604


Hakuaika päättyy: 6.10.2017 15:00

                               

Lähettäjä: Tekniikka- ja ympäristöosasto
Julkaistu: 19.09.2017 13.56


Lisätietoja Ylöjärven kaupungin kirjaamo


Käyntiosoite arkisin klo 9:00 - 15:00 Kuruntie 14
sähköposti: kirjaamo@ylojarvi.fi